Popping packages & POS

Filosofie


Steunend op de 4 pijlers "snelheid - stiptheid - creativiteit en perfecte afwerking" sprint u boven uw concurrenten uit met een originele display.

Efficiƫntie

Crea Pack kenmerkt zich door veelzijdige efficiëntie. Vanaf opstart van een project tot realisatie streeft ons team steeds naar de meest optimale oplossingen, waarbij kwaliteit, budget en klantgerichtheid steeds prioritair zijn.


Service

Al onze medewerkers en partners staan steeds ter uwer beschikking voor klantgerichte oplossingen. Daarom garanderen we jullie op alle vlakken een voortreffelijke service. Persoonlijk contact tussen de klant en Crea Pack staat hierbij centraal.


Creativiteit en oplossingen

De kunst om de vragen van de klant om te zetten naar een creatieve oplossing in combinatie met aandacht voor zowel de technische kant als de eenvoud qua montage zit ons in de genen.


Afwerking

Via de succesvolle combinatie van rijke ervaring, voortdurende innovatie en doordachte investeringen in moderne machines. Goed voor ruim 20.000 m² waar het gonst van activiteit, inventiviteit en originaliteit.