Over ons

1963

Creapack is gegroeid als zusterbedrijf van Kartonnage Lefevere-Beel die werd opgericht door. Dhr en Mevr Marnix Lefevere-Beel in 1963. Kartonnage Lefevere-Beel produceert verpakkingen in golfkarton, en heeft 50 jaar ervaring in het produceren van golfkartonnen verpakkingen op maat.

1988

Vijventwintig jaar later, in 1988 werd het zusterbedrijf Creapack opgericht door Dhr. Ronny Lefevere, de 2e van de zeven kinderen van Marnix en Noella. De vraag naar POS en displays en luxeverpakkingen was toen in opgang.

2012

Creapack verhuist naar een splinternieuw gebouw.

2021

Creapack is na 30 jaar uitgegroeid tot één van de referenties op de Belgische en Europese markt. Wij bedienen vandaag internationale klanten in de retail, food, pharma, etc…U mag rekenen op een professionele, betrokken aanpak en advies van een gemotiveerd team. Van het eerste ontwerp tot het afgewerkte product staan wij garant voor een hoge efficiënte en uitmuntende service.
Het zit in ons DNA om altijd met u mee te denken, en ons flexibel op te stellen. Met onze kennis, ervaring en mogelijkheden kunnen we elk product voor u in de kijker zetten. Als gevestigde waarde kunnen we terugvallen op een traditie van klantgerichte en kwaliteitsvolle realisaties.

De toekomst is … inspelen op de noden van onze klanten

In een snel veranderende wereld wil Creapack ‘on top of the game’ zijn. Dit betekent niet enkel investeren in de nieuwste technologieën zoals ons recentelijk aangekochte digitale printer. Maar vooral investeren in het beter leren kennen van onze klanten en hun noden. We volgen trends en marktevoluties van dichtbij op. Zo kunnen we innovatieve en duurzame producten aanbieden zoals bijvoorbeeld graspapier en graskarton.
Het aanwerven van de juiste ‘fit’ van mensen is daarbij uiterst belangrijk. Het Creapack-team is de essentie van Creapack. Het zit in ons DNA om mee te denken over hoe we onze processen kunnen verbeteren, en steeds gebruiksvriendelijkere en duurzamere oplossingen aan te bieden. En, niet te vergeten, dit alles zoveel mogelijk met een ‘SMILE’.

Wij gaan steevast voor duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Creapack een continu begrip. Creapack combineert duurzaamheid, rentabiliteit, en innovatie dan ook zoveel mogelijk. Dit doen we bijvoorbeeld met onze zonnepanelen, die goed zijn voor de productie van ongeveer 1 GigaWatt per jaar.

Overschotten van karton worden zonder uitzondering gerecycleerd en hergebruikt. Creapack rationaliseert bij het digitaal drukken op zijn inkten door het gebruik van ultra dekkende en sneldrogende inkten.

 

  • Zonnepanelen voor propere energie
  • Rationaliseren van inkten en lijmen
  • Karton wordt voor 100% gerecycleerd
  • FSC ® -gecertificeerde producten
  • Bio-inkten
  • Graspapier en graskarton

Onze certificaten

Interesse?

Laat hier uw gegevens na