Onze diensten

Ontwerp & Design

Ons ontwikkeling en ontwerp team staat voor innovatie, creativiteit en kwaliteit op deze manier weten ze telkens de klant te overtuigen. Met behulp van de laatste CAD-software creëren ze op de computer een 2 of 3D beeld van de ontworpen display of verpakking. Zo heb je een goed beeld van hoe uw verpakking er zal uitzien. Na de ontwerpfase, bezorgen we u een “blanco model”. Eens dit model wordt goedgekeurd, kan deze na goedkeuring naar de productie.

‘in house’- productie

Met onze digitale printers, stansmachines en colleermachines en ons uitgebreid state of the art machinepark kunnen wij alle ontwerpen aan. Displays worden op maat ‘in-house’ geproduceerd.

Ontzorging

Ontwikkeling, design, verpakking, logistiek: Creapack is de “one stop shop” voor al uw verpakkingen en displays. We werken steeds op maat en adviseren u graag uitgebreid over de keuze in materiaal, bedrukking, verwerkingsmethodes en logistieke vraagstukken. Met onze rijke ervaring, en zin voor innovatie zorgen onze gemotiveerde en competente medewerkers voor het juiste antwoord op uw vragen. Wij doen dit al sinds 1995 en nog steeds met de beste materialen, nieuwste prints technologieën en verwerkingsmethoden. Wij zijn ook in staat om onze displays en verpakkingen te monteren en te vullen. Op deze manier bent u zeker dat deze juist gemonteerd is en dat uw producten op een correcte wijze in de verpakking of display geplaatst worden. Zo kan de verpakking en/of display gevuld naar de supermarkt of het distributiecenter.

Logistiek

Dankzij onze eigen transport dienst en hoogbouw kunnen we steeds “just in time” leveren, alsook op afroep werken om u de beste service te bieden. U kiest de bestemming en wij maken dat de levering op tijd aankomt.